Inhuren
Inhuren

Dolf inhuren

TakeAwayComedy

Dat we in verwarrende tijden leven is iedereen duidelijk.
Dat we behoefte hebben aan duiding&deskundigheid ook.
En dat we oplossingen bedenken voor problemen die we een paar weken nog nooit hadden meegemaakt, ons niet eens konden voorstellen, is prachtig om te mee te maken. Net als de golven van medemenselijkheid die we zien, overal in Nederland.

Ondertussen werken heel veel mensen thuis, omdat ze op hun werkplek voorlopig niet kunnen komen, mogen komen.
En ben ik onvermoeibaar comedian, columnist en schrijver die in (en uit) elke situatie volgaarne de humor destilleert.
De afgelopen 30 jaar heb ik vaak gesproken voor bedrijven en organisaties, congressen en andere bijeenkomsten. Van de Nederlandsche Bank tot de Nederlandse Vereniging van Haptotherapeuten, van grote bouwondernemingen tot het OM, van de AIVD tot de ‘big five’ van de accountancy. En altijd gaat het dan over die specifieke club, dat thema, die branche, die hoogtijdag. En over glazen plafonds, kledingvoorschriften, leaseauto’s en de kwaliteit van de koffie waarmee je de dag moet doorkomen.
Vandaar dat ik nu, in deze verwarrende tijden, met veel plezier, dit aanbied:

TakeAwayComedy is 10-20 minuten satire, speciaal voor uw bedrijf, speciaal voor uw branche, handzaam op beeld aangeleverd. Thuisbezorgd, bijna.
U mailt mij wat informatie, ik ga aan de slag en 48 uur later krijgt u de download. Of up-, dat weet ik nooit.
Het enige dat u nog doet is het naar al uw medewerkers doormailen, ik zorg ervoor dat ze het gevoel hebben dat ze met zijn allen in een sfeervolle zaal zitten, ik laat ze hard lachen EN laat ze direct aansluitend met een geheel nieuwe blik op hun werk en hun bedrijf/organisatie aan de borrel gaan.
Het is dus (ook) een kadootje aan uw medewerkers die in moeilijke omstandigheden toch hun werk blijven doen.
En desgewenst kom ik elke week of maand terug met een update en nieuwe grappen. Ik zit te popelen…!

Groet, Dolf Jansen

Zo nu en dan spreek ik voor een organisatie, een bedrijf, een congres, een (feestelijke) bijeenkomst. Er zijn mensen die dat een sjnabbel (spelling in overleg) noemen, ik vind het a. echt werk en b. een van de leukere dingen om te doen. Een speech/stuk in elkaar zetten, van 20 tot 45 minuten, waarbij ik als buitenstaander de volledige vrijheid vraag en krijg om mijn beeld van die club, die branche, die beroepsgroep te geven. En ze en passant ook nog wat ideeen toe te werpen, over samenwerking, contacten met klanten en partners, de positie van de vrouw, en accountants natuurlijk.

En, dat komt er nog bij, vaak niet in een theater, maar in een zaaltje (systeemplafonds!), een restaurant, een bouwput, een kaasopslag, een boot, een buitenpodium, een stationshal. Maar goed, de Jaarbeurs, het Beatrixtheater of Carre kan natuurlijk ook.

De afgelopen 20 jaar (26, Dolluf!) ging het voor mij van banken naar de reclassering (inderdaad, een weg die sommigen in de financiele wereld ook aflegden…), van het OM naar hypotheekverstrekkers, van atleten naar gynaecologen, van bouwondernemers naar advocaten. En ongeveer alles ertussenin.

Ik kom graag langs om, met zoveel mogelijk grappen, ook uw of jouw wereld te duiden…

 

Westfries Ondernemersgala:

“Het is fantastisch verlopen, we zijn heel blij. Dolf veroorzaakte een stortvloed aan lachsalvo’s. Geweldig hoe hij zich heeft voorbereid en de grappen toegespitst op het onderwerp, in dit geval de Westfriese ondernemers.”

TNO:

“Dolf heeft zich erg goed ingelezen en luisterde tijdens het congres mee naar wat de andere sprekers te zeggen hadden, hierdoor wist hij van de dag 1 geheel te maken met een hilarische afsluiting.”

Mertens bouwbedrijf:

“Dolf maakte van ons congres een heus feestje.”

Aedes:

“Dolf maakt zijn materiaal uitstekend op maat, alle bezoekers waren erg enthousiast over zijn bijdrage.”

Hypotheekvisie:

“Dolf is de gedroomde dagvoorzitter. Betrokken, humoristisch en erg to-the-point.”

Bouwend Nederland:

“Wat een geweldige dag hebben wij gehad, Dolf bracht sfeer, betrokkenheid en heel veel humor mee. Hij verbond de dag op een inspirerende manier, onze boodschap kritisch op de hak genomen waardoor deze bij de bezoeker nog veel beter binnen kwam. Chapeau!”