Inhuren
Inhuren

Dolf inhuren

Zo nu en dan spreek ik voor een organisatie, een bedrijf, een congres, een (feestelijke) bijeenkomst. Er zijn mensen die dat een sjnabbel (spelling in overleg) noemen, ik vind het a. echt werk en b. een van de leukere dingen om te doen. Een speech/stuk in elkaar zetten, van 20 tot 45 minuten, waarbij ik als buitenstaander de volledige vrijheid vraag en krijg om mijn beeld van die club, die branche, die beroepsgroep te geven. En ze en passant ook nog wat ideeen toe te werpen, over samenwerking, contacten met klanten en partners, de positie van de vrouw, en accountants natuurlijk.

En, dat komt er nog bij, vaak niet in een theater, maar in een zaaltje (systeemplafonds!), een restaurant, een bouwput, een kaasopslag, een boot, een buitenpodium, een stationshal. Maar goed, de Jaarbeurs, het Beatrixtheater of Carre kan natuurlijk ook.

De afgelopen 20 jaar (26, Dolluf!) ging het voor mij van banken naar de reclassering (inderdaad, een weg die sommigen in de financiele wereld ook aflegden…), van het OM naar hypotheekverstrekkers, van atleten naar gynaecologen, van bouwondernemers naar advocaten. En ongeveer alles ertussenin.

Ik kom graag langs om, met zoveel mogelijk grappen, ook uw of jouw wereld te duiden…

 

Westfries Ondernemersgala:

“Het is fantastisch verlopen, we zijn heel blij. Dolf veroorzaakte een stortvloed aan lachsalvo’s. Geweldig hoe hij zich heeft voorbereid en de grappen toegespitst op het onderwerp, in dit geval de Westfriese ondernemers.”

TNO:

“Dolf heeft zich erg goed ingelezen en luisterde tijdens het congres mee naar wat de andere sprekers te zeggen hadden, hierdoor wist hij van de dag 1 geheel te maken met een hilarische afsluiting.”

Mertens bouwbedrijf:

“Dolf maakte van ons congres een heus feestje.”

Aedes:

“Dolf maakt zijn materiaal uitstekend op maat, alle bezoekers waren erg enthousiast over zijn bijdrage.”

Hypotheekvisie:

“Dolf is de gedroomde dagvoorzitter. Betrokken, humoristisch en erg to-the-point.”

Bouwend Nederland:

“Wat een geweldige dag hebben wij gehad, Dolf bracht sfeer, betrokkenheid en heel veel humor mee. Hij verbond de dag op een inspirerende manier, onze boodschap kritisch op de hak genomen waardoor deze bij de bezoeker nog veel beter binnen kwam. Chapeau!”