Dolf Jansen

Nieuws

Lowlands 2017

Was jij bij de eerste Lowlands in 1993 of speelde je toen liever met Playmobil? Misschien was je zelfs nog niet eens geboren. Het maakt allemaal niets uit, want Lowlandshits zijn tijdloze hits! ‘Insane in the Brain’? Check! ‘(You Gotta) Fight for Your Right (to Party!)? Ja, duh! ‘I Bet You Look Good on the Dancefloor’? Absoluut! Er zijn er vele voorbijgekomen in 25 jaar Lowlands en je hoort ze allemaal tijdens De Grote 25 Jaar A Campingflight to Lowlands Paradise Greatest Hits Sing-along op zaterdagochtend in de Alpha.

Tijdens dit spetterende flashbackspektakel vol legendarische meebrulhits en andere onvergetelijkheden wordt de all-time greatest Lowlandsgangmaker Dolf Jansen bijgestaan door een muzikaal dreamteam onder leiding van drumbeest Martijn Bosman. Wie er nog meer langskomen? De Jeugd van Tegenwoordig, Heideroosjesheld Marco Roelofs, Dichter des Vaderlands Ester Naomi Perquin en zelfs Kees van Hondt – de man wiens feestjes van Andorra tot Zimbabwe bekendstaan als het ultieme geluk. 

Beste. Jubileumfeest. Ooit. Want zoals Dolf zegt: ‘Er zijn dingen die je maar een keer in je leven meemaakt: Feyenoord kampioen, een frisruikende slaapzak, 4 integere politici bij elkaar en natuurlijk De Grote 25 Jaar A Campingflight to Lowlands Paradise Greatest Hits Sing-along!

We zijn opgehouden met tellen hoe vaak Dolf Jansen op Lowlands gestaan heeft, dus als er een cabaretier is die de titel Mr. Juliet mag dragen, is hij het wel. Omdat het alweer een paar jaar geleden is dat hij onze tjokvolle theatertent op zijn kop zette, is ons 25-jarig jubileum een perfect moment voor een glorieuze comeback. Jansen tourt vanaf september vier maanden met Louise Korthals met de oudejaarsvoorstelling ‘Omdat We Het Waard Zijn’, maar komt zoals gewoonlijk met een unieke, speciaal voor Lowlands Paradise gemaakte set naar de festivalpolder. Op zondag om 21:00 in de Juliet