Dolf Jansen

Nieuws

14 maart: Dolf bij Pauw & Jinek: De Verkiezingen

De dag voor de verkiezingen blazen we de verkiezingscampagne uit bij Pauw & Jinek met een extra lange (en bijzondere) uitzending. Lijsttrekkers Mark Rutte, Sybrand Buma, Jesse Klaver, Alexander Pechtold, Emile Roemer en Lodewijk Asscher voerden het NOS-slotdebat in Den Haag en schuiven meteen na afloop aan bij ons aan tafel. Daarnaast schuiven ook de lijsttrekkers van de wat kleinere partijen aan: Jan Roos, Sylvana Simons, Marianne Thieme, Gert Jan Segers en Kees van der Staaij. Met onze duiders Xander van der Wulp, Joost Vullings en Jort Kelder bespreken we de hoogte- en dieptepunten van de verkiezingscampagne. Dolf Jansen en Johan Fretz verzorgen de vrolijke uitsmijters.

Kijk hier terug

14 feb: Dolf bij DWDD

Dolf rent vanavond weer voorbij, NPO1 om 19:00.

"Het wordt tijd dat iemand de jarige @markrutte toespreekt. Ik denk dat ik dat zou kunnen zijn. Vanavond @dwdd #50!#Abraham#hoera...?!"

26 feb: Dolf in de Verwondering

Annemiek Schrijver ontmoet gasten uit verschillende religieuze tradities en maatschappelijke achtergronden. Zij neemt haar gasten mee de stilte van de zondag in om met hen te praten over hun inspiratie en alledaagse spiritualiteit.

Zondag 26 februari de beurt aan Dolf Jansen. Om 8:25 op NPO2