Dolf Jansen

Nieuws

17 maart: Dolf bij Pauw & Jinek De Verkiezingen

In deze laatste uitzending reageert Sharon Dijksma op het opstappen van partijvoorzitter Hans Spekman en de historische verkiezingsnederlaag van haar PvdA, NOS-presentatrice Dionne Stax is sportief en reageert op de niet helemaal vlekkeloos verlopen verkiezingsavond bij de NOS, onze politieke verslaggevers blikken terug op de verkiezingsperiode en Martijn Koning en Dolf Jansen sluiten af met een vrolijke noot.

Kijk hier terug

14 maart: Dolf bij Pauw & Jinek: De Verkiezingen

De dag voor de verkiezingen blazen we de verkiezingscampagne uit bij Pauw & Jinek met een extra lange (en bijzondere) uitzending. Lijsttrekkers Mark Rutte, Sybrand Buma, Jesse Klaver, Alexander Pechtold, Emile Roemer en Lodewijk Asscher voerden het NOS-slotdebat in Den Haag en schuiven meteen na afloop aan bij ons aan tafel. Daarnaast schuiven ook de lijsttrekkers van de wat kleinere partijen aan: Jan Roos, Sylvana Simons, Marianne Thieme, Gert Jan Segers en Kees van der Staaij. Met onze duiders Xander van der Wulp, Joost Vullings en Jort Kelder bespreken we de hoogte- en dieptepunten van de verkiezingscampagne. Dolf Jansen en Johan Fretz verzorgen de vrolijke uitsmijters.

Kijk hier terug

14 feb: Dolf bij DWDD

Dolf rent vanavond weer voorbij, NPO1 om 19:00.

"Het wordt tijd dat iemand de jarige @markrutte toespreekt. Ik denk dat ik dat zou kunnen zijn. Vanavond @dwdd #50!#Abraham#hoera...?!"