Dolf Jansen

Boeken, DVD's en CD's

100 OP DE SCHAAL VAN LIEF

Dit "100 op de schaal van lief" is een bundeling van gedichten en liedjes. Maar het is ook visueel zeer aantrekkelijk. Dolf Jansen werkte samen met twee fotografen om het geheel op te fleuren. Deze fotokunstenaars maakten zowel ontroerende, grappige als liefdevolle beelden bij de teksten. De foto's van de twee kinderen van Jansen zeggen meer dan woorden. , Qua stijl is elke tekst of elk gedicht weer totaal verschillend. Als je "Een onwaarschijnlijk jaar" leest, valt het op dat de beginletters van de strofen samen de naam "Acda en de Munnik" vormen. zijn "Honderd gedachten waar niemand op zit te wachten" zijn echt gedachten waar je niet op zit te wachten, maar die wel rechtuit zijn en ontzettend veel waarheid bevatten. De liefde staat centraal in "100 op de schaal van lief". Overduidelijk komt dit naar voor in de gedichten die hij schreef bij de geboorte van zijn kinderen Cian en Aike.

Koop 100 OP DE SCHAAL VAN LIEF

Afvallen door seks

Bij Spijkers met Koppen is de microfoon zijn wapen. Bij Comedytrain noemt men hem het kanon. Op Hyves heeft hij beduidend meer vrienden dan hij aankan. In het theater probeert hij te duiden hoe de wereld in elkaar zit en waarom dat zo is. Thuis zijn ze blij als hij er gewoon een keer is. En bij Volkskrant Banen, Runners World, Spoor, Health, Mensen Kennen, Fondsen.org, Vroege Vogels, 42 en het Ierland Magazine is hij mister Deadline.

Altijd op tijd, altijd scherp, en vaak nog uitermate grappig ook. Binnen de vierhonderd woorden. Of vijfhonderd en heel soms drieduizend. Afvallen door seks is de bundel die alle andere columnbundels overbodig gaat maken. Wat Dolf betreft.

Koop Afvallen door seks

Altijd verder

'Eigenlijk heb ik nooit een baan gehad. Een echte baan. Wat dat betreft ben ik net een topsporter.'Dolf Jansen (bouwjaar '63, 61 kilo, rusthartslag 38) is een fervent hardloper. Hij loopt vaak, ver en al zo'n 29 jaar. Is het dan, na zo'n 115.000 kilometer, niet eindelijk tijd om te vertellen waarom? En waar? En hoe hard, hoe mooi, hoe lekker, hoe zwaar?Dolf vindt van wel. Altijd verder gaat over de pijn van het tempo, het branden van de longen, het schroeien der spieren, het snijden van de wind, het kraken van de voeten, het piepen van de liezen. En wat er verder allemaal zo vreselijk lekker is aan hardlopen...Dolf Jansen is naast hardloper ook cabaretier, columnist, schrijver, radiomaker, tv-presentator en zanger. Eerder verschenen bij Thomas Rap de bundels Stopnaald in maillot, Man zkt. Sport (vrouw geen bezw.), 100 op de schaal van lief, Spierbundel, Gedichten om te huilen, Duikplank zonder zwembad en It is what it is.

Koop Altijd verder

Duikplank zonder zwembad

Dat Dolf Jansen tot zijn zeventiende nauwelijks zijn mond heeft opengedaan, zoals hij aan een interviewer in Rails vertelde, heeft hij meer dan ruimschoots ingehaald. Inmiddels is hij tv-presentator, luidruchtig radiomaker, veelgeroemd cabaretier en bekwaam columnist. Hij zingt, hij dicht en heeft haar lief. Tussendoor loopt hij: hard en veel. Na zijn drie veelgelezen bundels: Stopnaald in maillot, Man zkt. Sport (vrouw geen bezw.) en Spierbundel is voor deze bundel een verzameling gemaakt van Dolfs beste stukken over Sport, hier en daar herzien en aangevuld met nieuwe columns. Wat deze teksten met elkaar verbindt, is dat hij telkens opnieuw de lezer weet te treffen met zijn humoristisch, snel, en origineel Dolfiaans taalgebruik.

Koop Duikplank zonder zwembad

EEN STOPNAALD IN MAILLOT

Dolf Jansen is cabaretier (Lebbis & Jansen), columnist, schrijver, radiomaker (Spijkers met koppen, Leuk is anders) en hardloper. 2 uur, 30 minuten en 1 seconde kostte het hem de editie 2001 van de marathon van Rotterdam te lopen. Naast zijn hectische bestaan in de wereld van radio, televisie en cabaretpodia, weet Dolf Jansen altijd tijd te vinden om te lezen en zijn favoriete sporten te volgen: voetbal, korfbal, bowling, schaken, wielrennen. Hij is niet alleen een passief bewonderaar: hij schrijft er lenige en recordbrekende columns en verhalen over. Natuurlijk blijven zijn mooiste, meest bevlogen woorden gereserveerd voor de moeder aller sporten: het lopen. Zonder zijn dagelijkse looptraining is Dolf Jansen niet te genieten. Met die dagelijkse kilometers in de benen is hij zoals u hem aantreft in dit boek: een sportieve en artistieke duizendpoot.

Koop EEN STOPNAALD IN MAILLOT

Gedichten om te huilen

Dolf Jansen is meer dan een cabaretier, meer dan een tv- en radiopresentator, meer dan een marathonloper, meer dan een columnist en meer dan een muziekkenner. Dolf is namelijk ook dichter en songwriter. Altijd recht uit het hart, snel en direct zoals we van hem gewend zijn. Al jaren schrijft hij door, en hij zal - naar eigen zeggen - niet stoppen voor hij dichter des vaderlands is, een single op nummer 1 heeft, en op het Alpha-podium van Lowlands staat. Of eindelijk die vier regels vindt waar het allemaal in staat dat is ook goed.Gedichten om te huilen bevat naast gedichten ook liedteksten uit theaterprogramma's als 'jansen praat!' en 'dolfdurft'. En als toegift... nog één keer op veler verzoek het gedicht: 100 op de schaal van lief.

Koop Gedichten om te huilen

It is what it is

Met zijn gezin trok Dolf Jansen erop uit. Acht maanden weg uit Nederland. Voor beide partijen een vooruitgang. Hij kwam erachter dat er geen zwaarder baantje is dan Mickey Mouse spelen in Disneyland. Hij vroeg zich af waar Amerikanen zich druk over maken. Hij vond uit dat zeiltochtjes niet aan hem zijn besteed. En hij luisterde naar Neil Young, die zijn woede over de oorlog in Irak en de leugens van de president omzette in gierende gitaren. It is what it is gaat over mormonen en aardbevingen, over President's Day en Dick Cheney (vice-president met jachtgeweer!), over Amerikanen die niet dik zijn en Arie Ribbens in de woestijn. It is what it is is een bewerking van de beste stukken en columns die Dolf Jansen tijdens zijn verblijf in Amerika schreef voor Volkskrant Banen, Havana, Fondsen.org en vele andere bladen.

Koop It is what it is

MAN ZKT. SPORT (VROUW GEEN BEZW.)

Dolf Jansen weet van geen ophouden. Niet alleen racet de immens populaire cabaretier het land door om voorstellingen te geven in theaters en op radio en televisie maar daarnaast vindt hij ook nog een tijd om wekelijks in een razend tempo columns en verhalen te schrijven voor het 'Noordhollands dagblad', het 'AD magazine', 'Lopend vuur' en 'Spijkers met koppen' over zijn andere grote passie: sport., Hoewel Jansen zelf een groot deel van zijn vrije tijd aan hardlopen besteedt, weet hij ook verbazend veel te vertellen over uiteenlopende sporten als synchroon zwemmen, basketbal, boksen, roeien en cricket., In zijn onvolprezen parlando-proza vertelt hij over een inbreker die zo slim is in te breken terwijl de bewoner, een karatekampioene, thuis aan het oefenen is, een Amerikaanse basketballer met hele grote koperen ballen, of de meest geniepige kilometer van de marathon van Boston, waar je hart gedoemd is stil te staan., 'Man zkt. sport (vrouw geen bezw.) is een nieuwe bundeling sportverhalen van hoog niveau waar ieders hart sneller van gaat kloppen.

Koop MAN ZKT. SPORT (VROUW GEEN BEZW.)

Spierbundel

Zijn columns gaan over sport, en seks. Maar ook over verwarring, drugs en doping, Balkenende, kerstkaarten, de NS en de VS. Dolf Jansen is overal, heeft overal een mening over, en hij verkondigt die overal. Te veel en te vaak voor een normaal mens om bij te houden, en voor de cabaretier, columnist en programmamaker zelf al helemaal. Hij schijnt zelfs zo nu en dan columns tegen te komen waarvan hij niet meer wist dat hij ze geschreven had, laat staan dat ze ergens instonden. Daarom Zijn - heel prettig ook voor de schrijver zelf - in Spierbundel columns verzameld van de afgelopen acht jaar die nog niet voorkwamen in zijn eerdere boeken, Stopnaald in maillot en Man zkt. sport (vrouw geen bezwaar). Maar dit boek is er ook voor de steeds grotere schare die Dolf in zijn kielzog probeert bij te benen. Om te weten waar de schrijver staat, in de wereld, waar het heengaat, met de wereld, en waarom dat zo is. Even een moment van bezinning, een pas op de plaats, een terugkijken met een glimlach, om daarna weer gelouterd en in volle vaart de toekomst tegemoet te snellen. In fuksnaam, welteverstaan.

Koop Spierbundel

Woordenvol

Dolf Jansen. Of hij nu optreedt, twittert, hardloopt, reist of zomaar onverwacht rustig zit, nooit staan zijn gedachten stil. Altijd is er weer een nieuwe invalshoek om over te schrijven, te dichten, te tweeten. In deze sprankelende stukken sleept hij ons mee met zijn ruimhartige zinnen; hij prikkelt de geest en laat ons meelezen door zijn kleurrijke bril. En heel soms lopen we met hem mee - best hard. 

Woordevol is een bundeling van aanstekelijke verhalen: Dolf schrijft over politiek en liefde, over ontmoetingen en avonturen, over broddelen, stressen en ontstressen! Een ding hebben al zijn verhalen gemeen: humor en originaliteit - en hier en daar een zin die volgens geen enkele grammaticaregel aanvaard zou mogen worden .....

 

Vanaf 7 juni 2011 in de winkel!

Koop Woordenvol

Altijd Verder DVD

Altijd Verder is een voorstelling over waar het leven ons brengt, over durven af te slaan en een spannende route te nemen. Over diep gaan en daardoor veel verder komen dan je ooit had durven dromen. Waarbij ik garandeer dat ik gewoon de kranten heb gelezen. Daar van alles van vind. En een stapel grappen en gedichten meeneem.

Altijd Verder is vernoemd naar het boek – 366 goedgeschreven pagina’s! – dat ik schreef over hardlopen, zweten, sex, kilometers wind tegen, zon op je bolletje, tranen in je ogen, startschoten en finishlijnen, pasta tot je ploft, sportdrank tot je spuugt, pijn en genot. Over het leven dus eigenlijk.

Ik ben een man van 45. Ik loop nu 30 jaar. Hard. Danwel zo hard als mogelijk voor een man van 45. Die er, inderdaad, uitziet als een mild gespierde jonge god van 28. Dankuwel.

Deze voorstelling bestaat al 30 jaar, maar ontstaat elke avond in de zaal. Deze voorstelling gaat, inderdaad, altijd verder...


* Persquotes over zijn voorstelling Altijd Verder:

De Volkskrant:
”Het is een mooie, evenwichtige vorm waarin Jansen zowel de felle humorbeuker kan zijn, zoals we hem kennen uit zijn Lebbis&Jansen tijd, maar ook zijn levensvisie kan overbrengen. Sprinten en duurloop ineen. Knap werk.”
”Jansen observeert, daagt zijn publiek uit (…) Zijn timing is perfect, hier staat een cabaretier in topvorm.”

Noordoost Polder:
”Zijn supersnelle monologen worden een aantal keren onderbroken door beschouwende gedichten. Deze aanpak zorgt voor een zeer gevarieerd programma.”

Deventer Dagblad:
”(…) onafgebroken energiek” “Verrassend is deze keer de satirische zelfanalyse”.

Koop Altijd Verder DVD

ECHT

Na een aantal weken intensief try-outen is de Oudejaarsvoorstelling 2008 van Dolf Jansen nu ECHT klaar. Zoals een goede traditie betaamt, is wegens groot succes ook dit jaar een matineevoorstelling (aanvang 15.00 uur) bijgeboekt op 31 december 2008 in de Kleine Komedie te Amsterdam. Een jaar past in 80 minuten ECHT Dolf Jansen past op ieder podium ECHT Er zijn nog (een paar) kaarten, voor mensen met durf ECHT Dit is een voorstelling die al uw vragen zal beantwoorden. Maar er zeker zoveel voor terug zal geven ECHT Geregeld zullen er rijmende regels klinken, maar ook als dat niet het geval is zal de poëzie er vanaf spatten. En de humor. De improvisatie. Het al zo vaak beloofde stukje moderne dans. ECHT Dolf Jansen speelt ECHT. Zijn oudejaarsvoorstelling 2008. ECHT. Uitroepteken.

Koop ECHT

Geen Oudejaarsvoorstelling

Irak is nu een democratie
Er is geen klimaatverandering
De mens is gemaakt om monogaam te zijn
Ik bel je snel terug!
Wilders is geen enge populist
Alle profvoetballers zijn heteroseksueel
Het is al overgemaakt
Borsato = poëzie
Kernenergie is de oplossing
John de Mol maakt kwaliteits-tv
Aan het eind van de regenboog ligt een pot met goud
We voeren geen oorlog
Vrouwen denken maar aan een ding
Dolf Jansen speelt Geen Oudejaarsvoorstelling
Dit was een wervend tekstje

Eindelijk: de vierde solo van Dolf Jansen. Van eind augustus tot en met 31 december 2007. Omdat stand up, gedichten en improvisatie elke avond weer Geen Oudejaarsvoorstelling oplevert

Koop Geen Oudejaarsvoorstelling

Jakkeren door 2003

Het is met jansen, en met lebbis, het is met grappen, het is 60 (70) minuten, het is met zonder pauze, het is vaak twee keer per avond, het is geen, herhaal GEEN, try out voor een tv-programma, het is voor veel mensen het theater-hoogtepunt van het jaar, het is wat het was, maar dan heel anders, het is jakkeren door gevorderden, het is uniek, het is het tot volgend jaar

Geluid: Dolby Digital 2.0
Beeld: 4:3

Bijzonderheden: De vorm van hun theater leunt tegen die van de stand up comedy, maar door de toegenomen diepgang is het de meest actuele versie van het traditionele Nederlandse cabaret.
DVD extra's: De dagboeken van Dolf, Interviews, Repetities.

Koop Jakkeren door 2003

Jakkeren door 2004

Het persbericht betreffende de oudejaars 2004 van Lebbis en Jansen vermeldde het volgende: 'Om een tegenwicht te bieden aan de steeds maar verhardende maatschappij maken Lebbis en Jansen dit jaar eens een hele andere Oudejaars... geen harde grappen, geen beledigingen, geen geschreeuw door elkaar en zeker geen
verwijzingen naar al die vreselijke gebeurtenissen van 2004. Lebbis en Jansen kiezen dit jaar voor de poezie, voor de warmte van het open haard vuur, voor het ontroerende verhaal en vooral voor respect.' Dit nu was volstrekte onzin. Gelul. Bullshit. Blablabla.
Een vergadering van het LPF. Een tactische bespreking bij de Graafschap. De setlist van Gerard Joling. Het hoofdredactionele commentaar van de Telegraaf. Lebbis en Jansen gaan op deze Oudejaars-DVD over alles heen waar je overheen kunt gaan. Nu nog harder! Nu nog hoger! Nu nog grappiger! Nu nog oudejaarser, natuurlijk, maar tevens een tijdloos document van twee mannen in een roerige tijd, twee stand up comedians met respect voor helemaal niks en niemand, twee goedgebouwde mannen die elk politiek correcte polsbandje als cockring dragen. Omdat ze dat kunnen!
En als u nu nog niet overtuigd ben, dit is wat de internationale pers
schreef:
'Grossartig... Humor mit ein Super-H... Anschlusstor!!' (Münchener BrauZeitung)
'Het had van mij niet gehoeven, en van u vermoedelijk ook niet'
(Reformatorisch Dagblad)
'Knullar knullar igen!' (Dagens Nyheter)
'This is more fun than getting killed over nothing in Falusha'
(USA Today)
Moeten wij nog meer zeggen?
Extra: De Klapstoel (interview met Het Parool)

Koop Jakkeren door 2004

Jakkeren door 2006

De cabaretiers Hans Sibbel (Lebbis) en Dolf Jansen maken al jarenlang oudejaarsconferences waarin persoonlijke en maatschappelijke gebeurtenissen uit dat jaar de revue passeren. De persoonlijke rode draden in de oudejaarsconference van 2006 zijn Lebbis' reis door Nieuw-Zeeland en Australië en Jansens zes maanden durende reis door de Verenigde Staten en Canada (mèt vrouw en kinderen). Naast anekdotes over die reizen, al dan niet begeleid door Lebbis' spel op de banjo, bood 2006 meer dan genoeg boeiende gespreksstof. Een greep hieruit: de angst voor islamisering, de wederopbouw/oorlog in Afghanistan, de kwestie Ayaan Hirsi Ali, het sullige imago van Balkenende, de hardvochtige Rita Verdonk, de Schipholbrand, de geheime CIA-vluchten, het gifschip, Lingo en de zielige paarden van Marrum. Met als uitgebreide extra's: Fotopraat, Dolf Leest Voor, Lebbis En Jansen Voorspellen en een Try-Out Audio.

Koop Jakkeren door 2006

Oudejaars 2005 Lebbis en Jansen

Al sinds 1998 zijn Lebbis en Jansen vaste waarden aan het oudejaarsconference-front. In het voor hun zo herkenbare noodtempo razen zij weer kritisch door de gebeurtenissen van het afgelopen jaar heen. Een must have DVD voor de cabaretliefhebber.

Koop Oudejaars 2005 Lebbis en Jansen

Oudejaars 2010

Oudejaars 2010 maakt in 90 minuten meer duidelijk over dat jaar, de mensen die er echt toe doen, de gebeurtenissen die u echt geraakt hebben en (natuurlijk) de psyche van de vrouw dan enig andere voorstelling die ooit ergens gemaakt is. Laat staan door Dolf Jansen in 2010. En dat zegt hij met de kennis die hij nu heeft!

Intelligentie, emotie, inzicht, improvisatie, energie en hier en daar een kwinkslag.

Dolf Jansen tapt vooral uit meerdere vaatjes. Het is snel en leuk, ‘zeg maar’ stand-up comedy. Maar ook met persoonlijke statements. Cabaret, zeker wel. En rock ’n roll. Interactief? Vanzelfsprekend. Hoe meer het geacht publiek er doorheen roept, hoe liever het Jansen is... Met een special guest: mr. a balladeer!

Ook op deze dvd als extra de voorstelling UITSLAG die speciaal gemaakt is rondom de verkiezingsuitslag in 2010. Wederom met een speciale gast! En dan nog een twintigtal extra’s in de vorm van Flip filmpjes richting de Oudejaars2010. Een heus feest.

Koop Oudejaars 2010

Beuken op de Buhne

1. Hello alkmaar
2. Straks
3. De band en waarom dan wel
4. Zanger van de band
5. Hartjes
6. De enige
7. 17 augustus
8. Dus die man
9. Hoek van mijn hoofd
10. Onmogelijke vrouw
11. Leven
12. Heroes
13. Politiek voor beginners
14. Op
15. Bammstein

Koop Beuken op de Buhne

Jakkeren door 1998

Al 11 jaar jakkeren Lebbis & Jansen in de maand december door het afgelopen jaar.Net als in hun reguliere theaterprogramma leveren ze in hoog tempo commentaar op zowel wereldschokkende als triviale gebeurtenissen. Ook hun Oudejaarsconference van 1998, opgenomen in de Goudse Schouwburg, kenmerkt zich door vaart en scherpzinnigheid. Politiek speelt, zoals altijd, een belangrijke rol bij Lebbis & Jansen. Dit jaar zijn het onder meer Clinton, Wim Kok, de VVD en Docters van Leeuwen die er van langs krijgen. Maar ook andere onderwerpen die ons in 1998 bezig hielden komen aan bod, zoals Dana International, de Teletubbies en het schilderij van Piet Mondriaan ('de duurste placemat aller tijden').

Playlist
Lebbis en Jansen over Arafat en Dana International 7.31
Lebbis en Jansen over De Boer, De Prins en De Graaff 4.39
Lebbis en Jansen over de grote wereldleiders 4.27
Lebbis en Jansen over verkiezingen en ontsnappingen 6.40
Lebbis en Jansen over een verpleger en een stagiaire 4.08
Lebbis definieert een seksuele relatie 4.28
Lebbis en Jansen over Mondriaan, Mitch en andere rampen 10.30
Jansen en de jubilerende liberalen 3.29
Alleen 2.32
Millenium-probleem 3.04
Lebbis en Jansen over winnen en verliezen 9.00
Nooit meer terug 4.30
Jansen en Thomas over Paul 1.52
Acda en De Munnik: Niet of nooit geweest 4.03

Koop Jakkeren door 1998

Jakkeren door 2000

Met verbaal spervuur razen de twee cabaretiers door het grote en kleine nieuws van het afgelopen jaar. Over Kok en Van Aartsen, Willem Alexander en de dochter van papa Z., volle treinen en hoge benzineprijzen, het telefoongesprek tussen Kofi Anan en Ria Lubbers, Anky en Bonfire en nog veel meer historische gebeurtenissen.

Tracklisting:
1. Britney, van Gogh en Coby de Heer
2. Netelenbos met twee vingers
3. Franeker en Enschede
4. Daar hoorden zij hooligans zingen
5. Harry Mens en een dood paard
6. Alex, Zorro en Maxima
7. Bush wins?
8. De excuses van Kok, de taal van Lubbers, de regen van Pronk
9. Een brief uit een duikboot
10. Niks aan de hand
11. Molukkers in het Midden-Oosten
12. BSE, ja of nee?!
13. Zondag-ochtend
14. Lebbis'dieptepunt
15. Van Grunsven tot Alwin
16. Nooit meer terug!

Teksten en liedjes: Lebbis en Jansen
Opgenomen in de Goudse Schouwburg, Gouda op 16 december 2000.

Koop Jakkeren door 2000

Jakkeren door 2001

In de hoogste versnelling door het grote en kleine nieuws van 2001.
Over humor na 11 september, alcohol in het Kerstpakket, OneDayFly en de kindsoldaten, bommen en voedselpakketten, het rondje om de kerk, Herman Brood, Maxima of de Elfstedentocht en nog veel meer verbaal spervuur. Uitgezonden door de VARA op 30 december.

Koop Jakkeren door 2001

Jakkeren door 2002

1. Opening
2. Stroomstoring
3. Allochtonen
4. Bouwfraude
5. Hilbrand Nawijn
6. Venlo (Albert Heijn)
7. Normen en waarden
8. Prins Claus
9. George Bush (terrorisme)
10. Jan Peter Balkenende
11. De troonrede (hoedjes)
12. Michael Boogerd
13. Regilio Tuur
14. Olympische Winterspelen (de vlag)
15. Guus Hiddink
16. God (de bede)
17. Nieuwe politiek
18. Srebrenica (het NIOD rapport)
19. Vliegtuigspotters
20. Het leger
21. LPF (de democratie)
22. Slotlied

Koop Jakkeren door 2002

Jakkeren door deze eeuw (1999)

1. intro / nieuwe geluiden
2. verheugen
3. collectes
4. spion
5. Ard, Erica, Fanny & Bob
6. samen afsluiten
7. tijd=relatief
8. weetjes over WOII (1)
9. famous Quotes & Lichaamsdelen van deze eeuw
10. weetjes over WOII (2)
11. rapper rapper
12. bij
13. Oma Jansen en MW Zuidgeest
14. muisjes & kruisjes, gatjes & matjes
15. rechtvaardig?
16. religi?
17. ik heb het beste met u voor!
18. eindsprint naar 2000

Koop Jakkeren door deze eeuw (1999)

ZOO! OF IK HAAR ZAG

Goh...zing jij ook?' is de op een na meest gestelde vraag aan Dolf Jansen. Logisch, want hij doet al zoveel: schrijven, radio, cabaret, hardlopen. Liedjes schrijven. En zingen dus. Uitroepteken. 
Zijn liedjes zijn origineel en confronterend, doordacht en swingend.
Zijn band bestaat uit muzikanten op eenzame hoogte: André van der Hoff, Arie van der Wulp, Jeroen Linnenbank, Joop van Dijk en Andries Eleveld.
Dolf zingt over waarheid en dus over liegen. Hij liegt de waarheid harder, mooier en welgemeender dan ooit iemand in de geschiedenis van de Nederlandse muziek. 'Of ik haar zag' van ZOO! is een combinatie van stoere liedjes, poetische liedjes en hier en daar een hit......Luister maar!

Koop ZOO! OF IK HAAR ZAG